Sökövintin JR-Domino "Samba"

† In Memoriam .. SÖKÖVINTIN JR-DOMINO ”SAMBA” (18.09.2006-04.11.2016)

Samban pois meno nostaa väkisin vahvat tunteet- ja muistot pintaan ja tiedän, ettemme ole ainoita. Niin paljon kyyneleitä liittyy tämän koiran elämään ja niihin tapaturmiin sen elinaikana ja sen tuskan ja huolen mitä sen enmimmäinen omistaja Pilpa kantoi sisällään sairastuessaan vakavasti ja valitsi hoidokseen kotihoidon, että sai olla rakkaitten lemmikkiensä kanssa loppuun asti. Ja sen tuskan mitä Pilpa tunsi, koska tiesi kuolevansa pian. En tiedä yhtään kasvattiamme, joka olisi ollut niin huono onninen, kuin se oli. Hyvä onni Samban elämässä oli kuitenkin hyvät ja rakastavat kodit/omistajat.Ne itkut ja jäähyväiset Pilpan kanssa ei unohdu koskaan. Ja miten hyvä mieli jäi, kun sai hyvästellä ystävänsä henkilökohtaisesti. Ja se riemu, kun Pilpa sai kuulla, että Samballa on koti Hannan ja Sepon luona, kun hän kuolee.

Tästä jäähyväis tapaamisesta Pilpan luona ei kulunut enää viikkoakaan, kun sain tiedon, että Pilpa oli löydetty kotihoitajan toimesta aamulla kotoaan kuolleena, Samba sekä kissat vieressään. Pilpa itse halusi lähteä näin, lemmikkiensä ympäröimänä ja me ystävät ympäröimme Pilpan arkun kirkossa

Anteeksi tämä purkaus, mutta Samba on muistuttanut minua kokoajan Pilpasta, ihmisestä joka eli lemmikeilleen ja rakasti niitä enemmän kuin omaa elämäänsä

Kiitos Hanna ja Seppo, kun tarjositte Samballe hyvän ja rakastavan kodin ja piditte siitä hyvää huolta ja ymmärsitte, koska on aika päästää Samba pois. Osanottomme Teidän suruun.

Nyt on Samba Rion ja Pilpan luona, eikä sillä ole enää kipuja

Kuva: Itse ottamani, kun Samba oli täällä hoidossa 28.1.2007


Posted

in

by

Tags: